A lábápolás elengedhetetlen része a mindennapi higiéniának és az egészség megőrzésének. A lábon egy apró, jelentéktelen elváltozás is aránytalanul nagy fájdalmat, kényelmetlenséget okoz, megnehezíti mindennapjainkat, korlátozza a megfelelő lábbeli viselését. Különböző belgyógyászati betegségek (pl. a cukorbetegség) megnövelik a lábon jelentkező elváltozások kockázatát és emiatt akár a láb elvesztésével is fenyegethetnek, illetve az egyes orthopédiai elváltozások is további kellemetlenségeket, fájdalmat, tyúkszemet, stb. okozhatnak. Ezért fontos, hogy a láb ápolását – főként fokozott kockázatnak kitett egyéneknél – szakember végezze.
A lábápolás minden esetben a láb tisztításával, gyógynövényes lábáztatással kezdődik. A láb állapotától és a meglévő betegségektől függően lehetőség van kézi és gépi pedikűr elvégzésére is. A kezelés egy kellemes lábmasszírozással fejeződik be, egyéni igényeknek megfelelő, professzionális ápoló krémek használatával.

Felhívom szíves figyelmét, hogy kizárólag gyógyászati jellegű pedikűrt vállalok, szépészeti célú lábápolást nem végzek!

Diplomás ápolói végzettségem és több éves sebellátás területén szerzett gyakorlatom okán nagyobb fekélyekkel élő betegek is bátran megkereshetnek, a szakszerű sebkezelés feltételei is biztosítottak. Emellett teljes körű segítséget nyújtok diabeteses lábápolás, illetve egészségügyi problémák kapcsán is!

„Problémamentes” láb kezelése
Tartalmazza a körmök rövidítését, körömreszelést, kisebb bőrkeményedések eltávolítását, 10 perces lábmasszázst, tanácsadást.

Ár: 3000 Ft

„Problémás” láb kezelés
Tartalmazza a körmök rövidítését, elváltozások kezelését (nagyobb bőrkeményedés eltávolítása, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, stb.), 10 perces lábmasszázst, tanácsadást.

Ár: 3800 Ft

Cukorbeteg vagy érszűkületes láb kezelése
Tartalmazza körmök rövidítését, elváltozások kezelését (nagyobb bőrkeményedés eltávolítása, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, stb.), esetleges fekélyek, sebek szakszerű ellátását intelligens kötszerek használatával, 10 perces lábmasszázst, tanácsadást.

Ár: 4600 Ft

Elhanyagolt láb kezelése
Tartalmazza körmök rövidítését, elváltozások kezelését (nagyobb bőrkeményedés eltávolítása, tyúkszem, benőtt köröm kezelése, stb.), esetleges fekélyek, sebek szakszerű ellátását intelligens kötszerek használatával, 10 perces lábmasszázst, tanácsadást.

Ár: 5500 Ft

Peeling kezelés
A láb bőrét simává, puhává varázsolja, serkenti a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket, segíti az ápoló krémek könnyebb felszívódását.

Ár: 500 Ft

Speciális tehermentesítők alkalmazása

Pedikűrt követően a problémás területre helyezendő speciális tehermentesítők csökkentik az adott ponton a terhelést, így a fájdalom csökken. Ezeknek mindennapi használata a lábon található elváltozások okozta kellemetlenségeket nagymértékben enyhítik. Jól használhatóak például kalapácsujj, tyúkszem, cipő feldörzsölésének helyén.

Ár: egyénileg változó, a tehermentesítő fajtájától függő

Az oldal sütiket használ, hogy még jobb felhasználói élményt és személyre szabottabb ajánlatokat kínálhasson